dimecres, 6 de febrer de 2013

INXAUSTI RECORDS neix cap a finals de l'any 1994. En Julio, en Dani, l'Òscar i l'Hèctor feien un programa de ràdio anomenta "DIMENSIÓ RÀPIDA", a RADIO LLERS. En aquell temps, quasi tota la música que punxàvem als programes era en K7. Molts cops, a casa, fèiem unes cintes recopilatòries amb els temes que teníem previst punxar al programa. Aquests programes, molts cops també es gravaven en K7.

L'encarregat de fer la majoria d'aquestes cintes, era en Julio, així com de gravar a la resta de nosaltres, els discos que anàvem comprant.. Ell tenia l'equip de música que millor gravava. Així, d'aquesta manera, i amb aquell equip, va sorgir INXAUSTI RECORDS. A partir d'aquell moment, en Julio, escrivia això a cada una de les cintes que gravava amb el seu equip.

En aquells temps, paral·lelament al programa de ràdio, formàvem part de dos bandes... KANTIMPLORA i SUGGESTION X. Molts assajos, també es gravaven en K7. Va ser però, un xic més tard, i amb una banda posterior anomenada WITHOUT, com es veu materialitzada , la primera referència oficial del segell...

SHARON! , una maqueta enregistrada en directe ( alguns temes en la Maret de Salt el dia 22 de Desembre del '95 i la resta el 4 de Maig del '96, a Barraques de Figueres ) Aquesta demo va tenir una tirada de 100 còpies.

A partir d'aquell moment, INXAUSTI RECORDS va agafar més sentit i després de la segona referència, NONSENSES, la maqueta d'estudi de WITHOUT ( gravada al Gener del '97 ) altres bandes amigues, i d'estil similar al de Without, van editar les seves maquetes sota el nostre segell. Tanmateix vam organitzar concerts per poder tocar amb els nostres grups, o per què els grups amics ho poguessin fer. Tot es feia d'una manera familiar, amistosa i sense cap tipus d'interès econòmic.

Un temps després... i per una pròpia evolució de les bandes, o la poca necessitat de mantenir InxaustiRecords, fan que aquest segell, pràcticament no tingui activitat...excepte l'organització d'algun bolo puntual. Les bandes que formaven part de la família, havien deixat d'existir, editaven els seus treballs amb altres discogràfiques, o no havien tingut l'oportunitat d'enregistrar mai els seus temes. Aquesta, podríem dir, que seria la nostra primera etapa.

En el moment d'encetar, la que vindria a ser la segona època d'InxaustiRecords, com és lògic, tot havia canviat molt. Però l'essència i la idea, de poder auto-editar el treballs de les teves pròpies bandes, ajudar a què bandes amigues ho puguin fer o mirar d'organitzar concerts, continuaven intactes.

És així com continuem, o intentem continuar, aportant el nostre granet de sorra en el món del punk, punk-rock, hardcore o tot el que se li assembli. Mirem d'ajudar dintre de les nostres possibilitats a la gent que pertany a aquest mundillo per que tots plegat gaudim i difundim la música que ens agrada, sense mirar els beneficis econòmics.

Actualment, tota la nostra activitat, està pràcticament associada al segell germà EATINGSHITRECORDS.

Hem de deixar clar i mostrar el nostre màxim respecte a la gent que ha format part d'aquesta família, ara que ja no està tan involucrada, sense ells això mai existiria, i donar la benvinguda i una abraçada a la gent que ens és propera en aquests dies, o en dies futurs. A tots, gràcies.
MAIL

FACEBOOK

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada